scroll-down

  Misjon

  Vår misjon i aveda er å ta vare på verden vi bor i, fra produktene vi lager til måten vi gir tilbake til samfunnet. Hos aveda streber vi etter å sette eksempel for miljøledelse og ansvar, ikke bare i skjønnhetsverden, men i hele verden.

  Om Aveda

  Aveda™, the Art and Science of Pure Flower and Plant Essences er globalt anerkjent for sin høye kvalitet og botanisk-baserte profesjonelle produkter. Aveda er ledene innen profesjonell, plantebasert hår – og hudpleie og møter den økende etterspørselen etter høy kvalitet og naturlig utvunnede skjønnhetsprodukter. Aveda lanserte i Norge med full distribusjon fra 1. september 2013.

  Aveda ble grunnlagt i Minneapolis i Minnesota i 1978 med mål om å lage plantebaserte profesjonelle skjønnhetsprodukter som er bedre for mennesker og miljøet. 35 år senere er Aveda tilgjengelig i over 30 land. Aveda er ledende i sin bruk av innovativ plantebasert teknologi og sine velvære ritualer, sammen med en ambisiøs sosial og miljømessig agenda. “Hos Aveda, er bunnlinjen mer enn tall – det fastslår vår misjon, og dette er virkeligheten selskapet lever og ånder for daglig. Vi mener at et hvert firma burde handle med forpliktelse om miljømessig bærekraft. Hos Aveda, arbeider vi med å endre verden, ved å endre hvordan verden gjør forretninger.”

  Vitenskap & sjel

  Aveda har sine røtter i Ayurveda, den 5000 år gamle læren om helbredelse fra Øst India. Ayurveda har en holistisk tilnærming til livet og velvære og en helhetlig filosofi for balanse. Aveda fusjonerer høy kvalitet, plantebasert hud-, kropp- og hårpleie produkter med kunsten om opplevelser. Vi tilbyr en sammensatt meny av ulike behandlinger fra topp til tå.

  Ord gjort til handling

  Å skape høykvalitets plantebaserte produkter og behandlinger til fordel for mennesker og miljøet, er kun en liten del av Aveda’s grønne korstog. Selskapet streber konstant etter nye måter å være et godt eksempel innen miljøvennlig skjønnhetspleie. Aveda var verdens første privateide bedrift som skrev under på Ceres Principles i 1989 (en koalisjon om miljøvennlig og økonomisk ansvar) og verdens første skjønnhetsfirma som benyttet 100 % vindkraft.