• Retur av EE-avfall ved Nykjøp for Næringsvirksomheter

  Som en ansvarlig forhandler av frisørutstyr, inkludert hårfønere, barbermaskiner og andre relaterte verktøy, ønsker vi å informere våre næringskunder om deres rettigheter og plikter i henhold til avfallsforskriften om EE-avfall.

  Hva er EE-avfall?

  EE-avfall omfatter alle utrangerte elektriske og elektroniske produkter. For vår bransje inkluderer dette frisørverktøy som hårfønere, barbermaskiner, og andre elektriske apparater brukt i frisørsalonger.

  Hvordan returnere EE-avfall?

  Når din virksomhet kjøper nye EE-produkter fra oss, tilbyr vi muligheten til å returnere et tilsvarende antall av gamle EE-produkter vederlagsfritt. Dette gjelder produkter som er av samme type som de nye du kjøper – for eksempel en gammel hårføner mot en ny.

  Vår forpliktelse:

  Vi er forpliktet til å håndtere retur av EE-avfall på en miljømessig forsvarlig måte. Dette bidrar til å forebygge miljøskade og støtter en sirkulær økonomi ved å fremme gjenbruk og resirkulering av verdifulle materialer.

  Hvorfor er det viktig?

  Ved å returere EE-avfall bidrar din virksomhet til å redusere miljøpåvirkningen og fremmer bærekraftig håndtering av ressurser. Det er et viktig skritt mot å oppfylle både miljømessige og regulatoriske krav.

  For mer informasjon om vår EE-avfallshåndtering eller andre returordninger kontakt oss på post@weareone.no

  Vi Vil Høre Fra Dere!

  Din mening er viktig for oss! Vi i We Are One er dedikert til å forbedre vår klima- og miljøpåvirkning og ønsker dine innspill for å gjøre våre praksiser enda bedre. Har du ideer eller forslag til hvordan vi kan bli mer miljøvennlige? Ta kontakt med oss på post@weareone.no eller følg lenken under.

  Send inn forslag her!